Algemene voorwaarden

De kleine lettertjes hoeven niet moeilijk te zijn

1. Yoursmm site
Via de Yoursmm site vindt u informatie over de verschillende Yours PC’s. Wanneer u een Yours PC wilt aanschaffen, kunt u langsgaan bij één van de vele verkooppunten in Nederland. Wanneer u een Yours PC koopt bij één van deze verkooppunten, gaat u een koopovereenkomst aan met het desbetreffende verkooppunt, niet met Yoursmm. U kunt uw garantie met 1 jaar verlengen via deze website. Maar mocht er iets zijn met uw gekochte Yours PC, dan dient u naar het verkooppunt te gaan waar u uw PC destijds heeft aangeschaft. Het verkooppunt kan dan vervolgens contact opnemen met Yoursmm. Voor informatie over verschillende PC’s of voor vragen over een verkooppunt mag u natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice van Yoursmm.

2. Alle afspraken op schrift
Wij streven er naar onze afspraken over de prijs, eigenschappen van het product, e.d. zoveel mogelijk schriftelijk vast te leggen. Ook aanvullende afspraken (bijvoorbeeld over hard- en software die bij een pc/notebook extra bij een standaardconfiguratie of in afwijking van een standaardconfiguratie wordt geleverd) worden schriftelijk vastgelegd. Afspraken m.b.t. reparaties worden eveneens schriftelijk vastgelegd.

3. Prijzen
Op deze website van Yoursmm vindt u geen verkoopprijzen. Deze kunt u opvragen bij één van de vele verkooppunten in heel Nederland.

4. Wat koopt u precies?
Wanneer u een YoursPC aanschaft, ontvangt u een toetsenbord en muis bij uw PC. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze regel, toetsenbord en muis zijn niet in te wisselen voor andere producten of tegen contanten of korting.

5. Garantie
Wanneer u een YoursPC aanschaft, ontvangt u automatisch 2 jaar garantie op uw PC. Wilt u iets meer zekerheid? Verleng uw garantie dan gratis met 1 jaar.
Dat kan via de website van Yoursmm. U kunt in de garantieperiode (2 of 3 jaar lang) terecht bij het verkooppunt waar u uw PC destijds gekocht heeft.

Let op!
Wij maken u er op attent dat rechten op de garantie kunnen worden verspeeld wanneer u zelf veranderingen aanbrengt op de geleverde producten (zowel hard- als software).

6. Privacyregeling
Wij hechten veel waarde aan een duidelijk en transparant privacy beleid en hiervoor gelden dan ook de volgende regels:
Alleen die persoonsgegevens worden verzameld die noodzakelijk zijn om onze dienstverlening aan de klant te onderhouden en te verbeteren;
Uw persoonsgegevens worden met inachtneming van de geldende privacywetgeving verwerkt, opgeslagen en beheerd.
Alle overige gegevens die onze medewerkers onder ogen komen, worden strikt vertrouwelijk behandeld (documenten, e-mails etc). Uitzonderingen zijn criminele zaken, waaronder kinderporno. Als consument heeft u recht op inzage van uw persoonsgegevens. Deze gegevens sturen wij u uiterlijk twee weken na uw verzoek om inzage toe. Op uw verzoek zullen wij uw gegevens aanpassen of verwijderen. Lees hier onze Privacy Policy.

7. Yoursmm
Yoursmm is onderdeel van Complies B.V. IT distributie Tynaarlo (Drenthe).

Vind een officieel verkooppunt van Yours PC's

Met met dan 500 verkooppunten is er altijd wel een in de buurt!

Vind het dichtstbijzijnde verkooppunt